Mester

Mester

 

Vi innehar alle nødvendige godkjenninger og kvalifikasjoner, slik at du kan være sikker på at jobben vi gjør er utført i henhold til gjeldende regler og forskrifter.

×

958 66 334

 

Åpningstider

Mandag - Fredag 08 - 16

760 88 281

Besøksadresse

Lofoten Kjøleservice AS
Øyaveien 61
8373 Ballstad

Kart

Luftkondisjonering

Luftkondisjonering omdefinert

Luftkondisjonering gjør så mye mer enn bare å kjøle ned luften. Det tilbyr den perfekte balansen mellom temperatur, frisk luft og fuktighet, det renser til og med luften så du kan nyte perfekte komfortnivåer hele året rundt. Økende strømpriser og stadig større bekymringer om miljøet betyr at luftkondisjonering også må være energieffektivt. Et Daikin-varmepumpeanlegg med luftkondisjonering tilbyr en komplett løsning for overlegen ytelse og energieffektivitet, for å beskytte miljøet som du lever i.

Energismarte løsninger

Det er viktigere enn noen gang at luftkondisjonering er så effektivt som mulig på grunn av økende strømkostnader. Våre varmepumper med luftkondisjonering er like energismarte som de er stilfulle, med romspesifikke kontrollere som gir ukeplanlegging og sensorer for tilstedeværelse for å redusere strømforbruket når ingen er hjemme.

Stilfulle, nesten lydløse enheter

Daikin har vunnet flere designpriser for sine stilfulle innendørsenheter. Vi tilbyr et stort utvalg veggmonterte, gulv- og skjulte takenheter for å passe hvilket som helst interiør. Enhetene merkes nesten ikke når de er i drift, og opprettholder perfekte leveforhold.

Perfekt for nye hjem og moderniseringsprosjekter

Daikins allsidige varmepumper med luftkondisjonering er perfekte, uansett om du moderniserer hjemmet ditt eller holder på med et nybygg. Uansett hvor gammel eiendommen din er, kan du stole på at Daikins varmepumpeløsninger med luftkondisjonering varer i mange år, og at det leverer en service du kan stole på uansett været.