Mester

Mester

 

Vi innehar alle nødvendige godkjenninger og kvalifikasjoner, slik at du kan være sikker på at jobben vi gjør er utført i henhold til gjeldende regler og forskrifter.

×

958 66 334

 

Åpningstider

Mandag - Fredag 08 - 16

760 88 281

Besøksadresse

Lofoten Kjøleservice AS
Øyaveien 71
8373 Ballstad

post@lofoten-ks.no

Kart
Last ned Daikin Luft-Luft Brosjyre

Klima

Autorisert Daikin forhandler

Vi er en autorisert Daikin forhandler. Daikin har et komplett sortiment av luft/luft og luft/vann varmepumper spesialtilpasset det kalde norske klimaet. Daikin fokuserer alltid på å levere maksimal varmekapasitet samtidig som utstyret har et lekkert design. Allikevel er det ikke alle varmepumper som passer til alle hus. La derfor oss ta en befaring hjemme hos deg, slik at vi kan finne den beste løsningen for nettopp ditt hus.

Oppvarming av hjemmet ditt med fornybar energi

daikin klimaStrømpriser stiger. Fremtidens økonomi er usikker. Miljøbekymringer er viktigere enn noen gang. Fordi en varmepumpe bruker fri energi fra luften til å hente ut varme, er det en perfekt løsning for husholdningsoppvarming. Et varmeanlegg styrt av en Daikin-varmepumpe leverer perfekt varme og komfort hele året, selv når det er minusgrader ute. En Daikin-varmepumpe reduserer strømregningene dine og CO2-utslipp, så det er bedre for budsjettet ditt og miljøet.

En komplett løsning for oppvarming og varmtvann

En Daikin-varmepumpe kan levere mer en effektiv oppvarming av hjemmet ditt. Den kan også levere en totalløsning for husholdningsoppvarming og varmtvann. Hele varmepumpeanlegget kan kobles til solfangere, for enda bedre effektivitet. Solenergien hjelper til med å levere 60% av varmtvannsenergien din gjennom hele året.

Luftkondisjonering

Få et perfekt klima i hjemmet ditt takket være Daikins integrerte anlegg, som vil både varme opp og kjøle ned hjemmet ditt for å opprettholde den perfekte temperaturen uansett hvordan været er ute. Daikins stilfulle innendørsenheter har mer å by på en bare oppvarming og kjøling. De kan også levere fuktighetskontroll og ventilasjon av frisk luft. Vår avanserte inverter og varmepumpeteknologier tilbyr utmerket sesongbasert effektivitet gjennom året.

Perfekt for nye hjem og moderniseringsprosjekter

daikin innendørsDaikins allsidige varmeserie møter alle dine behov, uansett om du moderniserer hjemmet ditt eller holder på med et nybygg. Uansett hvor gammel eiendommen din er, kan du stole på at Daikins varme- og kjøleløsninger varer i mange år, og at det leverer en service du kan stole på uansett været.